image


İlimize gelen Yazar Bilal Yararlı için imza günü düzenlendi. Bilim Kitap Kırtasiyede düzenlenen imza günü okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılandı. İmza etkinliği esnasında gazetemize duygularını paylaşan Yazar Yararlı,  Batmanlı okuyucu kardeşleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu, gördüğü ilgiden ötürü duygulandığını söyledi.

Gençliğin kitap okuma konusunda sıkıntısı olduğunu, dindar gençliğin az kitap okuduğunu vurgulayan Yazar Yararlı, bu tür etkinliklerin kitaba olan ilgiyi artırdığını, okumaya olumlu katkı sunduğunu ifade etti.




Kitap imzalama günlerinin yazar ile okuyucu arasında bir gönül bağının kurulmasına vesile olduğunu, bu yolla hem yazarın üretkenlik anlamında motive olduğunu hem de okuyucunun kitapla irtibatının artmasına vesile olduğunu söyledi.

Yazar Yararlı’nın kitaplarını, özellikle romanlarını büyük bir ilgiyle okuduklarını belirten Batmanlı kitapseverler ise, Yararlı ile böyle bir ortamda buluşup tanışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.  Bu tür kitap imza günlerinin artırılmasını isteyen Batmanlı kitapseverler, diğer yazarları da Batman’a beklediklerini söylediler. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *