image


Umut Kervanı Vakfı tarafından başlatılan "Filistin'e Acil Yardım" çağrısına Batman merkez oturan çocuklar, Kudüs’e selam gönderip kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistinlilere ulaştırılmak üzere bağışladılar.

Batman’da aynı mahallede ikamet eden Cemre Seyitoğu, Meryem ile Salime Alev, Meryem Rana Aslan, Zeynep Soyvural,  Cemre Zengin, Kevser ve Zeynep Kızılçınar adlı 8 çocuk kumbaralarını Gazze'de ki çocuklara ulaştırılmak üzere Batman Umut Kervanı Sekreteri Adnan Önder’e teslim etti.


Kumbaraları teslim alan Önder, yapılan anlamlı bağışlarından dolayı çocuklara ve ailelerine teşekkür ederek bu anlamlı bağılarının herkesin örnek olması gerektiğini söyledi.

Önder, “Çocuklarımız ümmetin kanayan yarası olan Mescid-i Aksay’ı ve onu savunan aziz Filistinli kardeşlerimizi hatırlatmaları ve bu konuda biriktirmiş oldukları harçlıklarını gelip bizim aracılığımızla Filistinli kardeşlerimize bağışlamaları bizleri hem sevindirdi hem de gururlandırdı. Bu kardeşlerimizi bu şekilde yetiştiren ailelerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *