image


Belediye ekipleri tarafından; Segirkan Mahallesi’nde yeni yapılacak olan park alanına 300 kamyon toprak dolumu yapılıp 1.70 metre yüksekliğinde olan perde duvarların beton dökümü işine başlandı.

Ekipler, beldenin Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki 9’uncu caddede ise yeni bir kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Balpınar Belediyesi Başkanı Hüseyin Geylani, yaptığı açıklamada, beldede çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Beldedeki sorunları çözme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Geylani, aciliyet sırasına göre sorunları gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Beldede devam eden çalışmaları anlatan Geylani, “Belediyemize bağlı Segirkan Mahallemizde bin metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yeni yapılacak olan park alanına 300 kamyon toprak dolumu yapıp, 1.70 metre yüksekliğinde olan perde duvarların beton dökümü işine başladık. Yine beldemiz Seyrantepe Mahallemizde bulunan yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki 9’uncu Caddemizde 300'lük koriger boru kullanarak yeni bir kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Belde halkına hayırlı olsun.” dedi.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *