image

Katıldığı bir televizyon programında önemli değerlendirmelerde bulunan en-Nunu, taraflar arasında şu ana kadar herhangi bir uzlaşının ve ateşkesin sağlanmadığını, diyalog görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Konuşmasında en-Nunu, mevcut savaşın, Filistin'deki bütün coğrafi ve siyasi sınırları ortadan kaldırdığını belirterek, “Bu seferki direnişimizde hepimiz bir araya geldik; hedefler, yöntemler ve saha adımları konusunda hemfikiriz.” sözleriyle Filistinli grupların koordineli bir şekilde hareket ettiğine dikkat çekti.

En-Nunu, Kudüs, 48 Toprakları ve Gazze Şeridi’nde yaşanan çatışma ve direniş eylemlerinin, Filistin halkının siyasi mesajını, Kudüs konusundaki birliklerini ve silahlı direniş seçeneğini doğruladığının altını çizdi.

Terörist işgal ordusu, Gazze Şeridi'ndeki saldırganlığını arka arkaya onuncu günde de sürdürürken, Filistinli direniş grupları, halkı her yönden korumaya çalışıyor.

Gazze Şeridi’nde sivillerin yoğun olarak yaşadığı meskûn mahallere saldırı düzenleyen işgal ordusu, tarım arazilerini, resmi binaları ve direnişe ait alanları da hedef alıyor. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *