image

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, yaptığı yazılı açıklamada, siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa’ya ve buralarda ibadet eden Filistinlilere yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi.

Açıklamasında, işgal rejiminin hemen her gün Mescid-i Aksa’ya saldırdığını, Müslüman Filistinlileri öldürdüğünü belirten Cihan, “Haçlı zihniyetinin amacı İslam coğrafyasını bölüp parçalamak ve Ortadoğu’da planlı karışıklıklar çıkararak Fırat-Nil Nehirleri arasındaki topraklarda büyük israil devletini kurmaktır.” dedi.

“BÜTÜN DÜNYA ÜLKELERİ SADECE SEYREDİYOR”

Siyonistlerin bu vahşi emellerine, saldırılarına bütün dünyanın seyirci kaldığına dikkat çeken Cihan şöyle dedi: “İsrail terör örgütü utanma duygusunu yitirmiştir. Mescid-i Aksa’da namaz kılan Müslümanlara saldırısı adeta bardağı taşıran son damla oldu. Bu çirkin ve vahşi olayı daha önce olduğu bütün dünya ülkeleri sadece seyrediyor. Mescid-i Aksa’da namaz kılan Filistinlilere plastik ve gerçek mermilerle saldıran siyonist israil yüzlerce Filistinli Müslümanı yaraladı ve halen saldırılarına devam etmektedir. Bu olaylar karşısında İslam ülkelerinin yöneticileri kınama mesajları yayınlarken bazı ülkeler kınamayı bile yapmıyor, yapamıyorlar.” 

“MESCİD-İ AKSA’NIN KORUNMASI MÜSLÜMANLARIN ASLİ GÖREVLERİNDENDİR”

İslam ülkelerinin siyonist işgal rejiminin zulmünü izlemekle yetindiğinin altını çizen Cihan, şunları söyledi: “İslam dünyası ayağa kalkmadan, kenetlenip yeryüzünde yeni bir denge oluşturmadan İslam dünyasının ‘Kudüs’ü korumak şerefimiz, onurumuz ve boynumuzun borcu’ şuuru ile hareket etmeden sorun çözüme kavuşmaz. Tek çıkar yol Yahudilerin Filistin’den ve Mescid-i Aksa’dan çıkarılmalarıdır. Çünkü gerek Filistinli Müslümanları gerek Filistin ve Mescid-i Aksa’nın korunması Müslümanların asli görevlerindendir.” İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *