image

Sosyal belediyecilik anlayışıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ücretsiz ekmek, hijyen paketi ve ev onarımı gibi yardımlar gerçekleştiren Batman Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan Ayı nedeniyle 7.500 aileye gıda kolisi yardımında bulunuyor. Ramazan kolisi yardımından kimler nasıl yararlanıyor?

Batman Belediyesi’nin il genelinde 10 adet ücretsiz ekmek dağıtım noktası bulunuyor. Bu noktalar için kaydı olan 3 bin 500 aileye, ramazan kolileri tek tek kapılarının önüne kadar götürülüp teslim edilecek.

Şehit ve gazi aileleri de hiçbir sıra beklemeden Batman Belediyesi’nin ramazan kolisi yardımından yararlanabilecek. Yine bu ailelerin kolileri belediye ekipleri tarafından kapılarına teslim edilecek.

Vefa Sosyal Destek Grubu, Batman Belediyesi veya Muhtarlıklara Başvuruda Bulunanlar:

Ramazan kolisi yardımı için Batmanlılar belediyenin ilgili birimlerine veya mahalle muhtarlıklarına başvurabilirler. Ayrıca Covid-19 salgını başladığı günden bu yana çalışmalar yapan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun hizmet verdiği 65 yaş üstü vatandaşlar da kendisinden sorumlu görevliyi arayıp yardım kolisi talebinde bulunabilir. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *