image

Toplu iş sözleşmesi Batman İl Başkanı Bünyamin Sögüt ile Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz arasında imzalanırken üyelerinin birinci yıl yevmiyeleri 125,21 TL’ye, ikinci yıl 137,73 TL’ye, üçüncü yıl 151,50 TL’ye yükseltildi. Sözleşme kapsamında ayrıca sosyal haklara %10 zam yapılırken, 52 günlük ilave tediye verilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. 

İmzalanan sözleşme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hak-İş/Hizmet-İş Batman İl Başkanı Bünyamin Sögüt, “Mübarek Ramazan ayında üyelerimizi sevindiren Soson Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sason için gecesine gündüzüne katarak çalışan üyelerimiz için imzaladığımız toplu iş sözleşmemiz üyelerimize ve kıymetli ailelerine hayırlı olsun.  Sadece sendikal konularda değil, hayatın her alanında üyelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. 43 yıllık birikimimizle üyelerimizle her zaman her yerde beraberiz” dedi. 

Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz ise, sözleşmenin diyalog içinde tamamlanması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *