image

Umut Kervanı Beşiri Temsilciliği “Ramazan Umut Olsun” kampanyasında hayırseverlerin bağışlarıyla Beşiri Merkez, İkiköprü beldesi ve Durucak köyünde yetim, mağdur ve muhtaç 50 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Umut Kervanı Beşiri temsilcisi ve aynı zamanda Batman Umut Kervanı Derneği Genel Sekreteri Adnan Önder bu konuda gazetemize açıklamalarda bulunarak muhtaçların yüzünü mübarek ramazan ayında da güldürmeye devam ettiklerini, yardımlarının süreceğini söyledi.

Önder açıklamasında, “ Gerek İlçe Merkezimizde olsun gerekse İkiköprü Beldesi ve köylerimizde olsun yardımlarımıza devam ediyoruz. Ramazan ayının başlaması nedeniyle de muhtaç ailelerimizin gözü sivil toplum kuruluşlarının yapacağı yardımlara çevrilmiş bulunmakta. Biz de Beşiri Umut Kervanı olarak hayırseverlerimizin bağışlamış olduğu yardımları toplayıp yetim, muhtaç ve mağdur ailelerimize ulaştırdık.” İfadelerini kullandı.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Önder, “Hayırseverlerimizden isteğimiz manevi iklimin başladığı bu mübarek Ramazan ayında muhtaçları unutmamaları. Unutmamamız gerekiyor ki "Yetim gülerse Dünya güler." Bizler de diyoruz ki gelin en azından bir yetimi güldürelim. Hayırseverlerimizden isteğimiz ilçemizdeki muhtaç ailelerimize yardımcı olabilmek için desteklerini esirgememeleri. Rabbim yardımlarını esirgemeyen herkesten razı olsun kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun inşallah.” Dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *