image

Covid -19 nedeniyle sürekli ertelenen Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginin turnuva şeklinde tek devreli lig usulü ile 2 etapta oynanmasına karar verildi.

20 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak ilk etap maçlarının hazırlıklarını devam eden Batman Engelliler Basketbol takımı çalışmalarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda aralıksız sürdürüyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Liginin 1. Etabı 20 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak. Tek devreli lig usulü şeklinde oynanacak maçlar için hazırlıklarını devam eden Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında ligin başlayacak olması heyecanı yaşanıyor.

Daha önce çekilmiş olan fikstürde bir değişiklik olmadığı takdirde turnuvada ilk maçını Bursa takımıyla oynayacak olan Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 18 Nisan’da karayolu ile Yalova’ya hareket edecek.

Uzun bir aradan sonra liglerin başlayacak olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Antrenörü Abdullah BAYRAM, “Sporcularım maç oynamayı çok özledi” dedi.

BAYRAM, yaptığı açıklamada, “Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Bundan dolayı antrenman sayımızı artırdık. Yapmış olduğumuz ve yapacağımız antrenmanlarda eksiklerimizi giderip, takımı turnuvaya hazır bir hale getirmek ve başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz dedi.” dedi. M. EMİ URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *