image

Geçen sene Ocak ayında fırtına sonrası şemsiyeli çatısı çöken ve halk arasında Şemsiyeli Sokak diye bilinen Hasankeyf Sokağın bakım ve düzenlenmesi Belediye tarafından yeniden yapılıyor. Ancak sokak esnafı projede birçok eksiklik olduğunu söyleyerek yetkililerden eksikliklerin giderilmesini talep ediyor.

Hasankeyf Sokağı esnafı talepleriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı sokak esnafı adına okuyan Bedrettin Kaya, “ Biz Hasankeyf Sokağı esnafı olarak sokağımızın güzelleşmesi için üç dört yıldır çaba sarf ediyoruz. Bizim amacımız daha güzel bir ortamda halkımıza hizmet etmektir.” İfadelerini kullandı.

PROJEDE ESNAFIN GÖRÜŞÜ ALINMADI

Belediyeye yeni yönetimin gelmesi sonrası eksikliklerinin tamamlanması için sokak esnafı olarak yeni bir proje talebinde bulunduklarını vurgulayan Kaya, “Sağ olsunlar, bu talebimizi olumlu karşıladılar. Belediye yönetimi bu salgın döneminde sokağımızın yenilenmesi ve güzelleşmesi için yeni bir proje devreye koyarak çalışma başlattı. Ancak esnafın görüşü alınmadan proje başlatıldı. ” Diye konuştu.

EKSİKLİKLERİMİZİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ

Projede birçok eksikliğin olduğunu, belirten Kaya, “ Şemsiye Sokağı esnafı olarak yeni proje talebimizi olumlu karşılayıp çalışma başlatan Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan yetkililere de teşekkür ediyoruz. Ricamız ve talebimiz eksikliklerimizin giderilmesidir.” İfadelerini kullandı. S/2

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *