image

Proje için Vali Hulusi Şahin ile birlikte yer tespitinde bulunduklarını söyleyen Gün, bu yatırımın bitmesi sonrası şehir merkezinde bulunan besicilerin şehir dışına taşınacağını belirtti.

Yeni yere taşınacak besicilerin önemli avantajlara kavuşacağını vurgulayan Gün, bu şekilde hayvan besiciliğinin daha sağlıklı koşullara kavuşacağını, besicilere KDV ve vergi muafiyeti sağlanacağını ifade etti.

Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesinin Batman’a kazandırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Gün, “Şu anda ilimizde Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi gündemdedir. Vali Hulusi Şahin başkanlığında yer tespiti yapılıp Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kabul edildi. Bakanlıktan gelecek heyetle beraber işlemleri devreye koyup kısa sürede inşallah Batman’ımıza büyükbaş, besi sığırı hayvancılık organize sanayiyi kazandırmış olacağız. Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi için Batman merkeze bağlı Yolveren (Cinere) köyü bölgesinde bin 113 dekar mera alanı tahsis edildi.” ifadelerini kullandı. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *