image

Batman Real Konak Hotel eski Genel Müdürü Hüseyin Aslan’ın başka bir otel firmasıyla anlaşmasının ardından yönetim kurulu kararıyla genel müdürlüğe getirilen Sinan Sarı, gazetecileri kahvaltıda ağırlayarak basın buluşması etkinliği gerçekleştirdi. 
Genel Müdürlüğe getirilmeden önce de Real Konak Hotel’de genel Müdür yardımcılığının yanı sıra muhasebe ve finans müdürü görevinde bulunan yeni genel müdür Sarı, Batman’ın tanıtımı için elinden geleni yapacağını belirtti. 
Sinan Sarı, yaptığı açıklamada, “Hepimizin amacı, Batman ilimizi beraber kalkındırmak, güzel bir yere getirmektir. Tabi bunu yaparken de siz değerli basın mensubu dostlarımızın destekleriyle gerçekleştireceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarımla beraber bu oteli daha güzel yerlere getireceğime inanıyorum” dedi. 
Batman’ın tanıtımı için gayret sarf edeceğini belirten Genel Müdür Sarı, “ Gerek diğer illerdeki basın mensubu dostlarımla, gerek Batman’daki basın mensubu dostlarımla beraber, ilimizin tanıtımı ve kalkınmasına yönelik çalışmalarımızı en üst seviyelere çıkarmak için, tüm gayretimizi göstereceğiz” dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *