image


Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan Batman Umut Kervanı, kentteki 150 ihtiyaç sahibi ve yetim aileye kırmızı et yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Batman Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Bereket Şengül, 2005 yılından bu yana muhtaçlara gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Ellerindeki imkânların, muhtaçların mağduriyetlerinin giderilmesi için yeterli olmadığını vurgulayan Şengül, mübarek üç aylar vesilesiyle hayırseverlerden ihtiyaç sahiplerine destek olmalarını istedi.

Yaptıkları yardımın ardından açıklamalarda bulunan Şengül, "Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının etkisine rağmen pandemi kurallarına dikkat ederek imkânlar dâhilinde muhtaç ve yetim ailelere yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz. Bugün üç ayların başı ve Regaip Kandili olması hasebiyle şubat ayı yardım programımız çerçevesinde 150 aileye kırmızı et yardımında bulunduk." ifadelerini kullandı.

“MAĞDUR VE MUHTAÇ AİLE SAYISI KATLANARAK ARTMIŞTIR”

Üç aylar münasebetiyle daha çok aileye ulaşmak için hayırseverlerin desteklerini beklediğini vurgulayan Şengül, "Mübarek üç aylarda ibadetlerin, hayırların arttırıldığı aylardır. Bu vesile ile bizde hayırseverlere bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Salgın hastalıktan dolayı mağdur ve muhtaç aile sayıları katlanarak artmış. Batman Umut Kervanı olarak şu anda 13 bin muhtaç aile kaydı bulunmaktadır. Gelin bu mübarek üç aylar hürmetine mağdur ve muhtaç ailelere yardım elini uzatalım. Allah Teâlâ şimdiden hayırseverlerin hayırlarını kabul etsin ve mallarını bereketlendirsin inşallah." dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *