image

Olay, Batman merkez Kültür Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarı üzerinde meydana geldi.
Yolda yürüdüğü esnada arkasından kolunu tutan kişi elindeki bıçağı göstererek 19 yaşındaki Akgül'ün cep telefonunu alarak kaçtı.
Kendisini gasp eden kişinin 20 yaşlarında olduğunu ve yüzünde maske olduğunu söyleyen Akgül, "Telefonumu alıp kaçtığında üç kişi olduklarını gördüm." dedi.
Akgül, kendisini gasp eden kişilerin en kısa sürede yakalanmasını ve cep telefonunun kendisine teslim edilmesi istedi.
"ELİNDEKİ BIÇAĞI GÖSTEREREK TELEFONUMU İSTEDİ"
"Gaspçı elindeki bıçakla kolumu tutup telefonumu istedi." diyen Furkan Akgül, "Salı günü akşama doğru canım sıkıldığı için evden çıkıp arkadaşımın yanına gidecektim. Akşam saat 20.00 civarında Kültür Mahallesinden Eski Hal yoluna doğru yürüyordum, o sırada arkamdan biri bana yaklaşarak 'Kontörün var mı?' diye sordu, ben de yok dedim. O gitti, ben de yoluma devam ettim. Tam caddeye çıkacakken başka biri arkamdan gelip kolumu tuttu. Kolumu tutan kişi elinde bıçağı göstererek 'Telefonunu çıkar.' dedi, ben de o korkuyla telefonumu cebimden çıkarıp ona verdim." ifadelerini kullandı.
"TELEFONUMU ALIP KAÇTI"
"Beni gasp edenlerin yakalanmasını istiyorum." diyen Akgül, "Telefonumu alan şahıs ara sokaklara girerek kaçtı. Arkama baktığımda üç kişi olduklarını gördüm. Babam ile beraber emniyete gidip şikâyetçi olduk. Polis memurları ile beraber beni gasp ettikleri yere gittik. Orada MOBESE kameraları vardı. Bize kameralara bakacaklarını söylediler. Biz de emniyetten haber bekliyoruz. Beni gasp eden kişilerin ve telefonumun bulunmasını istiyorum." dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *