image

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Beşiri’ye doğalgazın getirilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu, cezaevinin açılması nedeni ile Beşiri Devlet Hastanesin yetersiz kaldığını ve İl Sağlık Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını ifade etti.
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Beşiri İkiköprü beldesinde de hastane yapılacağı müjdesini verdi. Beşiri’ye doğalgazın getirilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu ve cezaevinin açılması nedeni ile Beşiri Devlet Hastanesin yetersiz kaldığını ve İl Sağlık Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını ifade eden Özdemir şu açıklamalarda bulundu.
“Beşiri ilçemize doğal gaz getirmek için çalışmalarımız var. Özellikle yeni açılan cezaevinin 1000 civarı çalışanı mevcut. Cezaevi nedeni ile Beşiri nüfusuna ilaveten gidiş gelişler hariç Beşiri’de 5 bin vatandaşımız mevcut. Dolayısıyla hastanenin yetersiz kalacağını kendi aramızda değerlendirdik. Sağlık İl Müdürlüğümüzle görüştük. İl Salık Müdürlüğü konu ile ilgili bir çalışma yapacak. Bize çalışmalarını ve alternatiflerini sunacak. Doğalgaz şirketi müdürüyle de görüştük. Konuya müdahale ettik. Beşirli hemşerilerimizin doğal gaza kavuşması için uğraşıyoruz. 2021 yetişmese de 2022 de Beşiri ilçemizin doğalgaza kavuşmasını hedefliyoruz.” Dedi. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *