image

ŞAHMAR Marketler Grubu, şubelerine bir yenisini daha ekledi. ŞAHMAR Marketler Grubu sahibi M. Şah Taşkıran Kültür Mahallesinde açılan yeni şubeyi tanıtmak amacıyla ilimizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.    
400 KİŞİLİK DEV KAROYLA HİZMET
Taşkıran, basın mensuplarına Kültür Mahallesinde açılan yeni şubeyi tanıtarak hijyenik ortamda yeni makinalarıyla yaptıkları hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Basına gerçekleştirdiği toplantıda Batman’ın ekonomisine katkı anlamında önemli açıklamalarda bulunan Taşkıran, “ŞAHMAR Marketler Grubu olarak 6 şubemiz ve 400 kişilik dev bir kadromuzla Batman’da keyifli, güvenilir alışverişin rotasını çizmeye devam ediyoruz.  Yerelde, perakende sektörünün standartların iyileştirmek, kaliteyi ve iyi hizmeti halkımızın ayağına getirmek için “Her Mahalleye Bir ŞAHMAR” sloganını ilke edindik. Bu doğrultuda 2021'de Batman’da belirlediğimiz dört mahallede daha şube açıyoruz. “ dedi.
150 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNDE HAYVAN ÇİFTLİĞİ VE SERA KURULACAK
Batman halkına kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmak için üretim odaklı çalışmaya başlayacaklarını belirten Taşkıran, “  Değerli müşterilerimize kaliteli ve doğal ürünleri uygun bir fiyatla sunmak amacıyla Türkiye'de bir ilk olacak üretim odaklı market zincirini hayata geçiriyoruz. 150 dönüm arazi üzerinde büyük baş, küçükbaş ve tavuk çiftliğini ve seracılığı en kısa zamanda hayata geçiriyoruz.” İfadelerini kullandı. AHMET KÖLGE



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *