image

Batman kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik yapılan çalışma ile Ahmet Arif Bulvarı, Özgürlük Bulvarı ve bağlantı yollarının; yol, kaldırım, aydınlatma ve çevre düzenlemesi işinde sona yaklaşıldı. 
Batman Belediyesi tarafından daha önce vatandaşların hizmetine sunulan 1.Cadde Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarlarının ardından 4. Etap vizyon projesinde sona yaklaşıldı. 
25 metre genişliğinde 3 bin 700 metre uzunluğunda olan kısımda yol, kaldırım ve trafik düzenlemelerinin yapılacağını belirten belediye yetkilileri: “Bu proje daha önce yapılan bulvarların devamı niteliğindedir. Sert zeminler bazalt ve karolardan oluşacaktır. Yol boyunca 149 adet çift konsollu aydınlatma direği konulması hedefleniyor. Burada amaç hem yaya kaldırımları hem yolların daha aydınlık olmasını sağlamaktır. Yapılan çalışmalarda yol, kaldırım ve trafik düzenlemesi kentsel peyzaj ve trafik bütünlüğünü gözeterek yapılmıştır” ifadelerinde bulundular. HABER MERKEZİ
 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *