image

Toplantıya Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Sason İlçe Başkanı Veysel Tekin, Gerçüş İlçe Başkanı Mehmet Emin İlik, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, "77 il ve 400'ün üzerindeki ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık. Kısa sürede diğer il ve ilçelerimize DEVA olacak kadrolarımızı seçeceğiz. Her gün il il, ilçe ilçe dolaşarak kongrelerimizi yapıyoruz. Yılbaşından önce büyük kongremizi yapmak için yoğun çalışmalarımız devam ediyor." dedi.
Geleneksel Medyada kendilerine yönelik büyük engelleme bulunduğunu ifade eden Ekmen, "Vatandaşlarımıza ulaşmak için medya araçlarını neredeyse hiç kullanamıyoruz. Medya kuruluşlarımıza yönelik çok ciddi şantaj ve baskılar var. Kısıtlı bir medya görünürlüğüne rağmen, vatandaşlarımızdan çok yoğun teveccüh alıyoruz. Bu noktada yerel medyamızın varlığı bize bir nefes alma imkânı veriyor." dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *