image


Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Temiz, İl Teşkilat Başkanı Adnan Demir İl Halkla İlişkiler Başkanı Sabahattin Engin, ve İl Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir, Deva Partisine, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Başkan, Melik Müjdeci, Başkan Yrd. Şehmus Yılmaz, Bülent Kurt, Sadettin Vergili, İsmail Soysal, Hamza Sincar İle birlikte gündem ve İlimizin belli başlı sorunları ile alakalı genel bir değerlendirmede bulundu.
Yamaç, ziyarette yaptığı açıklamada, “ İstanbul sözleşmesi, Batının Bize giydirmek istediği bu giysi, İslam hamuruyla yoğrulmuş milletimize, aile müessesine, toplumun değer, örf ve adetlerine uymamaktadır. İstanbul sözleşmesinden sonra kadına şiddetin daha fazla arttığını ve bu sözleşmenin toplumumuza uygun bir sözleşme olmadığının kanıtıdır. Kadın hakları ve şiddet konusunu yasaklarla çözemeyiz. Kadına verilen hak ve özgürlükler adil olmalı kadın erkek çatışmasına ortam hazırlanmamalıdır. Her şiddetin ve eylemin arka planında oluşmuş düşünceler vardır.” Dedi. 
AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *