image

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve partisinin gençlik buluşması etkinliğine katılmak üzere Kozluk ilçesinde bazı temaslarda bulundu.
Kozluk Halk Eğitimi Merkezini, Kozluk Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezini ve Kozluk TÜGVA Temsilciliğini ziyaret eden Durmaz’a,  Kozluk HÜDA PAR İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Tufan, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yegül ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Kurum yöneticileriyle bir araya gelen Durmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, öğrencilerle hasbihal etti. Yozlaşmaya yüz tutmuş gençliğin elinin hep beraber tutulması gerektiğine vurgu yapan Durmaz, bu anlamda gençlik merkezlerinin kayda değer güzel çalışmalar yaptıklarını gördüğünü söyledi. Gençlerin topluma kazandırılmasına dönük her türlü hayırlı çalışmaya destek çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini dile getiren Durmaz, kurum yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Kurum ziyaretlerinin ardından partisinin gençlik kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması” etkinliğine katılan Durmaz, burada gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.
Geleceğin inşasında hür gençliğin sorumluluklar üstlenmesi gerektiğini söyleyen Durmaz, Hür Gençliğin her yönüyle zamanın gençlerine birer örnek olması gerektiğini kaydetti.
“GENÇLİK, İNSAN ÖMRÜNÜN EN KIYMETLİ HAZİNESİDİR”
Gençliğin insan ömrünün en kıymetli hazinesi olduğunu ifade eden Durmaz, “Şüphesiz insan hayatının en verimli ve en değerli dönemi gençlik dönemidir. Gençlik dönemi, heyecanın ve coşkunun en yüksekte olduğu bir dönemdir. Bu dönemde kişi, dinamik, enerjik ve çok hareketlidir. Gençlik döneminde,  kişide birçok değişimin meydana geldiği görülür. Bu değişimin etkileri hayatın her alanına sirayet eder. Tabi bahse konu ettiğimiz değişim, olumlu ya da olumsuz yönden olabilir.” şeklinde konuştu.
“HÜDA PAR GENÇLİĞİ YAPACAKLARIYLA TOPLUMA ÖRNEK OLMALIDIR”
Hür Dava’nın Hür Gençliği’nin topluma birer numune olması gerektiğine işaret eden Durmaz, “İfsad projelerinin toplumda uygulanmaya çalışıldığı bu zamanda, HÜDA PAR gençliği yapacaklarıyla topluma örnek olmalıdır. HÜDA PAR gençliği olarak sizler yozlaşan ve değerlerinden uzaklaşan kişilerin ellerinden tutacaksınız. Gençliğin ıslahı için çalışmalar yapacaksınız. Biliyorsunuz, çağın şartları nedeniyle insanların gerçek bilgiye ulaşması zorlaşmıştır. Bu sorunun sizlere yüklediği özel görevler vardır. Hür gençlik olarak doğru ve gerçek bilgiyi insanlara sizler ulaştıracaksınız. Bu konuda, sizlerden beklentilerin yüksek olduğunu unutmamalısınız.” diye konuştu.
“DAVAYA HİZMETİ HAYATINIZIN MERKEZİNE OTURTUN”
Durmaz, son olarak şunları dile getirdi: “Sevgiyle yoğrulan gençliklerini davaya adayan kardeşlerim! Hayatınız boyunca azimli, gayretli olun. Hakikat üzere istikameti yakalamaya çalışın. Allah’ın aziz davasına hizmeti ve rıza-i ilahiye ulaşmayı hayatınızın merkezine oturtun. Hakkın ve hakikatin, adaletin ve hürriyetin doğru anlaşılması adına daima mücadele edin. Tüm gücünüzle, hür davamızın mesajlarını topluma ulaştırmak adına uğraş verin. Yılmadan, yorulmadan, dünyevi bir karşılık beklemeden çalışmalarınıza devam edin. Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’in İslam Deklarasyonu’nda söylediği şu hakikati daima şiar edinin: ‘Hedefimiz, Müslümanların İslamlaştırılmasıdır. Sloganımız, inanmak ve mücadele etmektir.”
Program, soru cevap kısmının ardından sona erdi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *