image

Dernek Başkanı Şeyhmus ÖZCAN, Dernek Başkan Danışmanı Özkan EKREN ve 15 Temmuz Gazisi Abdullah AĞAYA tarafından karşılanan Vali ve Belediye Başkan Vekili ŞAHİN’e derneğin çalışmaları hakkında Dernek Başkanı ÖZCAN tarafından bilgi sunuldu.

Dernek Başkanı ve 15 Temmuz Gazisi ile bir süre sohbet eden Vali ve Belediye Başkan Vekili ŞAHİN, “Allah hepinizden razı olsun. Yapmış olduğunuz fedakârlıklar asla unutulmaz. Milletimizin gönlünde ayrı bir yeriniz var. Bu vesileyle hepinize bir kez daha teşekkür ediyor, her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Dün olduğu gibi bugünde elimizden ne gelirse yanınızda olacağız ve olmaya da devam edeceğiz. Allah şehitlerimizi anne, babası, eşi ve çocuklarıyla cennetinde buluştursun. Kahraman gazilerimize de sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyoruz.” dedi.

Dernek Başkanı ÖZCAN Vali ve Belediye Başkan Vekili ŞAHİN’e Şehit Aileleri ve Gazi Aileleri adına Şehit Aileleri ve Gazilere göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı “teşekkür belgesi” takdim etti.

M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *