image

Beşiri Eğitim Bir Sen Şubesine bağlı eğitimciler yemekli etkinlikte buluştu. Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen etkinliğe İlçe Mili Eğitim Müdürü Hanife Ağırbaş da katıldı.

Kendilerine bağlı üyeleriyle yaptıkları buluşma hakkında bilgilendirmede bulunan Eğitim Bir-Sen Beşiri Şube Başkanı İshak Aksoy, “Eğitim-Öğretim alanının pek görülmeyen ama en büyük kahramanları, yani mutfak işinde çalışan şef, memur arkadaşlarla buluştuk. Onların mutluluğu ve pozitif enerjisi ile her daim Eğitim neferlerini etkileyen arkadaşlar iyi ki varsınız. Şuna her zaman inanan bir eğitimci olarak eğitim-öğretim bir bütündür ve her bir parçası vazgeçilmezdir. Bu arkadaşlar da bunun birer parçası ve tamamlayıcısıdırlar.” Dedi.

Öğlen arası yapılan yemekli buluşmaya İlçe Mili Eğitim Müdürü Ağırbaşın da katıldığını belirten Aksoy, “Öğle arasında buluştuğumuz bu güzel istişare etkinliğine başta şube müdürümüz Sayın Hanife AĞIRBAŞ hanımefendi olmak üzere katılım sağlayan bütün memur üye arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Arkadaşlarımızla hem konuştuk istişare ettik, çalışma alanları ile ilgili sıkıntı ve sorunlarını dinledik hem de uzun süre görüşemediğimiz üyelerimizle hasret giderdik. Bu şiara inanan ve hayatında uygulayan birisi olarak "çevremizdeki insanları mutlu ettiğimiz kadar bizde mutlu oluruz" deyip uygulayacağız inşallah. Belki kötülükleri yok edemeyiz ama mutlaka iyiliği ve güzelliği çoğaltabiliriz.” İfadelerini kullandı.

 EĞİTİM-BÎR-SEN ETKİLİ BİR SENDİKA

Sendikal faaliyetlerinden de bahseden Aksoy, “İlçemizdeki ve Türkiye’deki en etkili ve yetkili sendikasıyız. Bu bir sonuçtur. Bu sonucu ortaya çıkaran, hep birlikte çalışmamız, birliğimiz, kardeşliğimizdir. Geldiğimiz nokta, mücadelemize gönül vermiş siz değerli mensuplarımız, kardeşlerimizin emeği, alın teri ile adeta tırnakları ile kazıyarak gelinen bir noktadır. İstikrarlı büyümemiz, her yıl artarak devam edecektir inşallah. Eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına etkili çözümler bulunması anlamında güzel çalışmalara imza attık, buna katkıda bulunduk. Başörtüsü yasağının kaldırılmasında, katsayı adaletsizliği, kesintisiz eğitim zulmü gibi kronik problemlerin çözümünde olduğu gibi daha birçok konuda Eğitim-Bir-Sen’in imzası, Eğitim-Bir-Senlilerin alın teri vardır. Kılık-kıyafet serbestîsi ile ilgili kararlılığımız devam ediyor. Eğitim çalışanları kılık-kıyafet serbestliği istiyor. İlgili yönetmeliğin değiştirilmesi gerekiyor” dedi.

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *