image

HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek’in ilçedeki kurumlara yönelik ziyaretleri sürüyor. Başkan Şimşek bu kapsamda aynı zamanda Eğitim Bir Sen Şube Müdürü de olan Öğretmenevi Müdürü İhsan Aksoy ile İlçe Müftü Yardımcısı Macit Sütçü’ye nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Şimşek, “ Biz HÜDA PAR ilçe teşkilatı olarak kurumlara yönelik ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda, aynı zamanda Eğitim Bir Sen Şube Müdürü de olan Öğretmenevi Müdürü İhsan Aksoy’u ziyaret ettik. Sayın Aksoy, ziyaretimizden çok memnun oldu. Kurum ziyaretlerinin faydasına değinerek bu tür ziyaretlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.” dedi.

Ziyaret esnasında Öğretmenler Evi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğunu belirten Başkan Şimşek, “ Aksoy’dan öğretmenlerin genelde orda kaldığı bilgisini aldık. Aksoy, öğretmenlerimizin sorunlarına da değindi. Çoğu öğretmen doğalgaz olmadığı için Batman’da kalıyor. Sürekli gidip gelmek zorunda kalıyorlar. Öğretmenlerin böyle bir sıkıntısı varmış.” İfadelerini kullandı.

İlçe Müftü Yardımcısı Macit Sütçü’ye de nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Başkan Şimşek, “ Pandemiden dolayı yaşlı olan Müftü bey daireye gelmiyormuş. Bundan ötürü biz de İlçe Müftü Yardımcısı Macit Sütçü ile görüştük. Ziyaretimiz sıcak bir ortamda geçti. Görüş alış verişinde bulunduk. Sıkıntılarından bahseden Sayın Sütçü, pandemiden ötürü müftülük olarak birçok programlarını iptal ettiklerini söylediler. Pandemi sonrası çalışmalarını devam ettireceklerini belirttiler. Sayın Sütçü’nün verdiği bilgilere göre Beşiri’de 4 Medrese ile 2 kız Kur’an Kursu varmış.” Dedi.

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *