image



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Beşiri İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek ile beraberlerindeki heyetle, Mevlid Kandili dolayısıyla Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyet, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlerinden Nurettin Teymur, Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ile vakfın yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette Şahin, Hazreti Muhammed'in (sallallahu aleyhi vesellem) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle vakıf yetkililerinin Mevlid Kandili'ni kutladı.

Peygamber Efendimizin mesajının iyi anlaşılması için önemli çalışmalara imza attıkları için Peygamber Sevdalıları Vakfına teşekkür eden Şahin, “Bugün Peygamber Efendimizin doğum yıldönümüdür. Bölgemizde programlı bir şekilde Resulullah’ın (sallallahu aleyhi vesellem) mesajını, öğretilerini geniş kitlelere ulaştırmaya çalışan Peygamber Sevdalıları Vakfının Batman Koordinatörlüğünü ziyaret ettik. Vakfımız insanların şiddetle ihtiyaç duyduğu Resulullah’ın (sallallahu aleyhi vesellem) kutlu mesajını halkımıza ulaştırmaya çalışıyorlar. Bu anlamda çok mukaddes bir faaliyet icra etmektedirler. HÜDA PAR olarak bunu takdirle karşılıyoruz, şükran duyuyoruz.” dedi.

Tek kurtuluşun Peygamber Efendimizin sünneti ve mesajında olduğunu ifade eden Şahin, “İnsanlık Resulullah’ın (sallallahu aleyhi vesellem) öğretilerinden yoksun bir şekilde hayat sürecekse işte bugün Macron’un destekçilerinin düştükleri gibi çok derin bir hüsran çukuruna düşecekler. İşte o halden, seviyesizlikten kurtulmak için Resulullah’ın (sallallahu aleyhi vesellem) sünnetine, kutlu mesajına yapışmaktan başka insanlığın bir çaresi yoktur.” diye konuştu.

 “AVRUPA İSLAM’A GEBEDİR”

Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ise şunları söyledi: “Böylesi kutlu bir günde bizleri hatırlamış olmalarından dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür ediyoruz. Ziyadesiyle sevindik. Bugün önemli, kutlu bir gündür. Peygamber efendimizin viladetinin yıldönümüdür. Avrupa’da Fransa’nın başını çektiği Peygamberimize hakarete karşı HÜDA PAR’ın Türkiye’de yaptığı basın açıklamalarını yakından takip ettik, açıklamalara iştirak ettik. Gerçekten çok önemli açıklamalardı. Avrupa’nın bu haykırışları Avrupa’nın İslam’a gebe olduğunu gösteriyor. Ve bu haykırışlar İslam’ın yaklaşan doğum sancılarıdır.”

AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *