image

Kamera kaydı olmasına rağmen hırsızların serbest bırakılması kararına şaşıran Kaplan, ülkede hırsızlık suçunun bir cezasının olmadığını ileri sürdü. Hırsızların bu kadar kolay serbest kalması karşısında şoke olduğunu ifade eden Kaplan, hırsızların kısa sürede serbest kalmasına tepki gösterdi.

Altınları çalınan Kaplan, mağduriyetinin halen giderilmediğini söyledi. Şüphelilerden birinin suçu üstlenmesine rağmen serbest kaldıklarını iddia eden Kaplan, “Hırsızlar 4 kişiydiler. Bu ayın 23’ünce bırakıldılar. Hırsızlar 25 Temmuz günü iş yerine girip 200 bin lira değerinde altın çalmışlardı. Bana büyük bir mağduriyet yaşattılar. Bunların suçu ortada, kamera kaydı var. Tüm deliller olmasına rağmen serbest bırakıldılar.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Hırsızlık yapanlara en ağır şekilde cezaların verilmesi gerektiğini vurgulayan Kaplan, “30 yıllık emeğimi birkaç dakikada çaldılar. Bunların bırakılması adalete olan güvenimizi sarsıyor. Bırakılmaları hırsızlara teşvik oluşturuyor. Hırsızların en ağır şekilde ceza almalarını istiyoruz. Aksi halde ne hırsızlık olayları biter ne de millet huzur içinde yaşar.” diye konuştu.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *