image

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2020 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.

Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan 690 proje içerisinden, uygunluk kriterlerini taşıyarak ön değerlendirmeyi geçen 657 proje içerik değerlendirmesine alındı. İçerik değerlendirmesi sonucunda 41 proje programdan yararlanmaya hak kazandı.

İlimizde Merkez Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi Matematik Öğretmeni Gamze ÖZTÜRK ve öğrencileri tarafından hazırlanan 'Gelişim Atölyem' projesi, 41 proje içerisinde yer aldı.

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) 2020 Programı kapsamında 41 proje içerisinde yer alarak hibe almaya hak kazanan Merkez Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul İdaresi, Matematik Öğretmeni Gamze ÖZTÜRK'ü ve öğrencilerini tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, öğretmen ve öğrencilerin başarılarının devamını diledi. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *