image

İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi doğrultusunda Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı İlimizde yürütülen çalışmalar ile ilave alınacak tedbirlerin görüşüldüğü  “İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı” ile “İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı” Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında yapıldı.  

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer METE, Batman Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Engin TİLKAT, Vali Yardımcısı Ramazan FANİ, İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, İl Jandarma Komutan Komutanı Albay İsa ÇAKMAK, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER,  Belediye Bakan Yardımcısı Ali Osman BİLGİLİ, İl Sağlık Müdür Dr. Hakan PAMUKÇU, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN,  Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet GÜN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi ÖZPERK, İl AFAD Müdür Vekili, , hastane başhekimleri, ilgili sağlık birim başkanları ile doktorlar katıldı. 

Valinin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; salgınla etkin bir mücadelenin verildiği İlimizde alınan tedbirler ve devam eden denetimlere ek olarak yürütülecek çalışmalar görüşüldü. HABER MERKEZİ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *