image

İlk olarak Ademilkkılıç İlkokulunu ziyaret eden Mahmut KURTARAN'ı Okul Müdürü Emin EZGİN karşıladı. Okulu gezip Okul Müdürü EZGİN'den bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, sınıfları ziyaret edip yüz yüze eğitim gören minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sınıf ziyaretinin ardından son olarak öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, devam eden yüz yüze eğitimin ayrıntıları hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Bir süre öğretmenlerle sohbet eden KURTARAN, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Ademilkkılıç İlkokul ziyaretinin ardından Ademilkkılıç Ortaokuluna geçen İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, okulda ve EBA destek noktasında incelemelerde bulunup Okul Müdürü Atilla ÖZÇELİK'ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik açılan destekleme ve yetiştirme kursunu da ziyaret eden KURTARAN, kurs hakkında öğretmenlerden bilgi aldı, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Son olarak Çamlıtepe Anaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, yüz yüze eğitime gören anasınıfı öğrencilerimizin sevinçlerine ortak oldu. ŞEVK İASLAN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *