image

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen ve Genel Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, teşkilatlanma çalışmalarını takip etmek, parti binasında incelemelerde bulunmak ve parti yönetimi ile bir araya gelmek üzere Batman'a geldi. 

 “ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ”

Yalnızca parti yönetiminin katılım gösterdiği toplantıda konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, DEVA Partisi'nin Batman'a gerçekleştirdiği üst düzey ziyaretlerin, Batman'a gösterilen büyük önemin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Batman'da kısa bir süre içerisinde tüm teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayıp, il binamızın hazır olması ile birlikte, Batman'a DEVA olmak üzere il kongremizi gerçekleştireceğiz. Her alanda Batman'ın ve Batman halkının sorunlarının farkındayız. Sadece sorunu dile getirmek yerine, tamamen çözüm odaklı siyaset yapacağız." dedi.

“TÜRKİYE’NİN 100 YILLIK KAZANIMLARI ERİYOR”

Parti yönetiminin katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen ise, Türkiye'nin yüz yıllık kazanımlarının birer birer eridiğini kaydederek, "Türkiye taşıdığı çok yüksek potansiyel ile yoksulluğa, adaletsizliğe, dış politikadaki yalnızlığa, tek adamlığa mecbur değil. 90'lardaki karanlık dönemde dahi toplum, şu andaki kadar incinmiş değildi. İnsanlarımız artık devletine, toplumsal ve kişisel başarıya, adalete, geleceğe inanarak bakamıyor. Üstelik bu inanç eksikliği büyük ölçüde ümitsizliğe sürükleniyor. Bugün yetenekli gençlerin Türkiye'de kalması için kampanyalar yapmak zorunda kalıyorsak, burada çok büyük bir sorun vardır. Gençlerini kaybeden bir ülke, geleceğini kaybetmektedir. Çocuklarımızın yaşamak isteyeceği ve geleceğe ümitle bakabileceği bir Türkiye'yi inşa etmek ve onu korumak zorundayız. DEVA Partisi, bu sorunları fark eden, bu kaygıları taşıyan ve buna mahkum olmadığımızı yüreklilikle ifade eden bir ekip ile kuruldu." dedi. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *