image

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Yeşilay Batman Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, gençliği ifsat eden teknoloji bağımlılığı ve uyuşturucu gibi zararlı maddelere karşı mücadele konusunda istişarelerde bulunuldu.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, Yeşilay Batman Şube Başkan Yardımcısı Mahmut Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Teknoloji bağımlılığı ve uyuşturucu gibi maddelere bağımlılık konularının gündeme geldiği ziyarette, gençliği ifsat eden zararlı maddelere karşı mücadele konusu konuşuldu.

Yeşilay Batman Şube Başkan Yardımcısı Yılmaz, kentte madde kullanımının önüne geçmek için yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Son yıllarda Batman'da sigara, alkol, uyuşturucu ve benzeri maddelerin kullanımının gençler arasında oldukça arttığına dikkat çeken Yılmaz, Yeşilay olarak özellikle okullarda madde bağımlılığını anlatarak mücadele sürdürdüklerini söyledi.


PANDEMİ SÜRECİNDE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI ARTTI"

Muhammed Şerif Durmaz ise Batman'ın en önemli sorunlarından bir tanesinin gençlerde oluşan teknoloji ve madde bağımlılığındaki artış olduğuna işaret etti. Durmaz, "Özellikle gençliğimizin bu konuda sorunlar yaşadıklarını biliyoruz. Son zamanlarda pandemi sürecinin başlaması ile birlikte teknoloji bağımlılığı ön plana çıkmıştır. Bu çerçevede biz de bir ziyaret programı gerçekleştirme düşüncesindeyiz. Bugün Batman Yeşilay Şubesini ziyaret ettik. Bağımlılık ile ilgili yapılması ve atılması gereken adımlar nelerdir diye bir fikir alış verişinde bulunduk. HÜDA PAR olarak özellikle bağımlılıkla mücadele etme adına yapılabilecek çalışmaları inşallah yapma gayretindeyiz." ifadelerini kullandı. İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *