image

Batman Peygamber Sevdalıları Derneği yönetimi ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe 3. Olağan Kongresinde Yeniden Başkanlığa Seçilen Muhammed Şerif Durmaz’ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

İkinci kez güven tazeleyerek HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Muhammed Şerif Durmaz, Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zariç ve heyetinin ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını belirterek kendilerine teşekkür etti.

Durmaz’a yeni dönemdeki görevinde başarılar dileyen Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zariç, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini söyledi.

Zariç, “Merkez İlçe’nin 3. Olağan kongresinde bir kez daha başkanlığa seçildiğiniz için sizi ve yeni yönetiminizi tebrik eder, üç senedir yaptığınız çalışmaların devamını dilerim. Halka hizmetiniz de kendilerine Peygamber Sevdalılarına düşecek yardım ve desteği yapmaya hazır olduklarını söylediler.” dedi.

‘HALKA HİZMET ETMEK, HAKKA HİZMET ETMEKLE EŞDEĞERDİR’

Ziyarette, yeni yönetim ve yapılacak çalışmaları ile ilgili bilgi veren Durmaz, “Yeni yönetim ile birlikte inşallah daha önce yaptığımız çalışmaları toplum ile iç içe vatandaşlarımıza gidebilme adına yaptığımız çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Biz her zaman şunu ifade ediyoruz; ‘Halka hizmet etmek, hakka hizmet etmekle eşdeğerdir’ bizim nazarımızda bu çok değerli bir düşüncedir. İnşallah biz şuurla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Batmanımız’ da birçok sorun var özellikle mahallerimizde sıkıntılar çok fazladır. Bu çerçevede inşallah her mahallemize gidip sorunlarını tespit edip gündeme getireceğiz. Bu sorunların çözülebilmesi için ilgili kişiler ve ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştireceğiz. Bu konuda Allah Teâlâ yardımcımız olsun ve istikametimizi bozmasın.” İfadelerini kullandı.

“SALGINA KARŞI TEDBİRLİ OLMALIYIZ”

Batman’da artan Coronavirus hasta sayısına değinen Durmaz, “Batman’da son zamanlarda salgın hastalık ile alakalı sıkıntıların çok fazla olduğunu biliyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın salgın hastalık ile ilgili tedbirlere mutlak surette riayet etmeleri gerektiğini ifade ediyoruz. Sağlık sistemi ile ilgili sıkıntılarında olduğunu biliyoruz ve biz bunu HÜDA PAR olaraktan gündeme getirdik. İnşallah bu salgın daha büyük sıkıntıların oluşmasına engel olur ki, yetkililerinde atması gereken adımları atarlar.” dedi

“SALDIRI VE HAKARETLERİ KINIYORUZ”

Durmaz, son olarak Avrupa’da Peygamberimiz Hz. Muhammed’e,  Cami’ler ve Kur-An-ı Kerime ve yapılan saldırıların kabul edilemeyeceğine değinerek konuşmasına devam etti,  “Son zamanlarda Avrupa’da sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Aleyhisselatu Vesselama ve Mukaddesatlarımıza yönelik saldırılar ve hakaretler yapılıyor. Bu kabul edilebilecek bir durum değildir. Biz Müslümanlar olaraktan dün olduğu gibi bugün de Peygamberimize ve Mukaddesatlarımıza karşı saldırı ve hakaret söz konusu olduğu zaman bunu kabul etmeyeceğimizi söylüyoruz.”

Ziyaret karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi. (İLKHA)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *