image

Geçen hafta yapılan kongre sonucu HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanlığına seçilen M. Ali Şimşek, Eski İlçe Başkanı Veysi Ortaç ve ilçe teşkilatıyla birlikte Beşiri esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Beşiri halkının ilgi gösterdiği Şimşek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Şimşek, “ 29 Ağustos’ta HÜDA PAR Beşiri 3’üncü olağan kongresinde görev bana verildi. Bize bu görevi veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.  İnşallah bu görevi iyi bir yere getirmeye Rabbim bizi muvaffak eder.  Bundan ötürü bugün de Beşirili esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Ziyaretimizin amacı Beşirili esnaf kardeşlerimizi tanımak, sorunlarını dinlemekti.” Dedi.

Beşiri esnafının kendilerini büyük bir ilgiyle karşıladıklarını belirten Şimşek, “ Esnaf kardeşlerimizin bize ilgi ve muhabbeti sevindiriciydi. Beşiri esnafına bundan böyle hizmetlerinde olduğumuzu söyledik. Biz Beşiri halkının emrindeyiz. Sorunları bizim sorunlarımızdır. Allah’ın izniyle gücümüz nispetinde Beşirili kardeşlerimizle gece gündüz birlikte çalışacağız.” İfadelerini kullandı.  

AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *