image

 

Çelik; “6 y içinde onlarca doktorumuz istifa etti. Kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor. Bölge Devlet Hastanesinde Mart ayından bu yana sadece acil sağlık hizmeti veriliyor. Vatandaşlarımızın önemli ameliyatları özel hastanelerde uçuk fiyatlara yapılıyor. Pandemi dışında yapılan ameliyatlar ve cerrahi işlemler için özel hastanelere mahkûm ediliyor. Parası olan sağlık hizmeti alırken, parası olmayan ise mağdur ediliyor.” dedi.  

 

“ÖZEL HASTANELER COVİD-19 HASTALARINDAN GÜNLÜK BİNLERCE LİRA ALIYOR”

Batman’daki özel hastanelerin Covid-19 hastaları için günlük olarak 1,5 ile 5 bin lira gibi fahiş ücret aldıklarını belirten İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, devletin derhal bu duruma el atması gerektiğini söyledi.

 

Çelik; “Yoksul ve dar gelirli ailelerimiz özel hastanelere gebe bırakılıyor. Devlet halkına karşı vatandaşlık görevini yapmalı. Sayın Valimiz Hulusi Şahin, en kısa zamanda eski hastane ve yeni yapılan Kadın Doğum Hastanesini pandemi hastanesine çevirmeli.  Halk daha fazla mağdur olmamalıdır.” diye konuştu.

 Çelik ayrıca Bölge Devlet Hastanesine yapılan otoparkın aciliyetinin olmadığını, yerine sahra hastanesi kurulabileceğini de ifade etti. 

 

“KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR”

Geçenlerde apar topar kurulan ve olağanüstü kongresi yapılan Batman Kent Konseyinin Lobicilik anlamında görevini yapmaya davet eden İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, ‘Halk soyulurken Kent Konseyi seyrediyor’ dedi.

 Çelik; “Kent Konseyi sağlıktaki rezaleti belgeleriyle kamuoyu ile paylaşmalı. Kentin tüm sorunlarıyla ilgilenmek zorundalar. Eğer halka ve memleketlerine karşı samimi iseler, sağlık sorununa el atmaları lazım. Halkımız binlerce lira hastanelerde dolandırılıp, ilkel şartlarda yaşamını yitiriyorsa bunun hesabı sorulmalıdır.” Dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *