image

Ziyarette HÜDA PAR heyetini, Aksa FM Genel Yayın Yönetmeni Sait Başaran ve diğer çalışanlar karşıladı.

Çalışmaları kapsamında Batman’da 99.1 radyo frekansı üzerinden yayın yapan Aksa FM’i ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, ziyarette Aksa FM radyosu başta olmak üzere kitle iletişim araçlarının önemi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Radyonun günümüzde önemini sürdürdüğünü belirten Durmaz, “Geleneksel medya araçlarından olan radyo, yeni medya ağlarının tüm dünyada etkisini sürdürdüğü günümüzde de önemini sürdürmektedir. Zira radyolar iletişim ve bilişim alanındaki gelişmelere ayak uydurarak internet üzerinden de yayınlar yapmaktadırlar. Dolaysıyla radyo dinlemek için illa teybimizin veyahut radyomuzun olmasına gerek yoktur. Akıllı telefonu olan her birey, radyo dinleme imkânına sahiptir. İlimizin önemli radyolarından olan Aksa FM de, hem radyo frekansı üzerinden hem internet üzerinden dinleyiciyle buluşuyor.” şeklinde konuştu.

Aksa FM’in yayın çizgisinin vatandaşlar tarafından benimsendiğini ifade eden Durmaz, “Aksa FM’in yayın çizgisi, Batmanlı hemşerilerimizin benimsediği ve takdir ettiği bir yayın çizgisidir. Şuana kadar ki iyi ve faydalı programlarına ilaveten, daha farklı ve daha kaliteli programlar da yapacaklarına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kur’an ve sünnet ışığındaki İslami yayınlarıyla, iyiliği emredip kötülükten sakındırmak misyonu doğrultusunda yayınlarını sürdüren Batman Aksa FM’i, yapmış olduğu güzel ve faydalı programlar dolaysıyla tebrik ediyor, başarılarının ve güzel programlarının devamını diliyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Aksa FM Genel Yayın Yönetmeni Sait Başaran, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberindeki heyete bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı hayır temennileriyle sona erdi. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *