image

Davetlilerle birlikte iş yerinin kurdelesini kesen Valimiz, işletmede incelemelerde bulunarak, iş yeri sahiplerine hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. 

İş yerinin açılışında bir konuşma yapan Vali, “Bu açılış bizim Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çarşısının da bir nevi açılışı oluyor. Organize sanayi bölgeleri, sadece fabrikaların arasında yolların olduğu bir yapı değildir. Aslında yaşayan sanayi şehirleridir. Dolayısıyla çarşısı olur,  pazarı olur, yeşil alanı olur, bankası olur ve küçük sanayi sitesi olur. Çok çeşitli yaşam alanları olur. Organize Sanayi Bölgemizde bu eksiklikleri hızlı bir şekilde gideriyoruz.  Onun en önemli ayaklarından biri de bu çarşının hayata geçirilmesiydi. Kiralamak suretiyle bazı esnaflarımız, iş adamlarımız ve girişimcilerimiz buralardan yer aldılar. Bunun en önemli halkası da Ali Ustaydı.  Şimdi Ali Usta ile beraber burada bir ticari hayat hızlı bir şekilde başlıyor. Organize Sanayide binlerce insan çalışıyor. Ayrıca çok hızlı bir sirkülasyon var. İş adamları geliyor, müşterileri geliyor. Onlar için de bu tür mekanlara ihtiyaç vardı.  Burada, sadece lokanta, kafe yok. Diğer bazı iş yerlerimiz de peyderpey devreye girecek.  Buna benzer başka çalışmalarımızı da organize sanayi içerisinde yapacağız. Bu bir ilk adım oldu. Hayırlı, helalinden kazançlar nasip olsun diyorum” diye konuştu. 
Lokantanın yanı sıra farklı sektörlerde hizmet verecek olan çarşıda işyeri kiralayan esnafın hazırlıkları devam ediyor.
İş yerinin açılışına, Beşiri Kaymakamı Sinan AŞCI, İl özel İdare Genel Sekteri Abdulkadir ÖZER, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı. M. EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *