image

Bolu ili Göynük Kaymakamı iken; 13.07.2020 tarihli 2020/362 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kozluk’a atanan Kaymakam Eyyüp GÜNGÖR, görevine başladı.

Hükümet Konağı bahçesinde kurum amirleri tarafından karşılanan GÜNGÖR, karşılamanın ardından kurumları tek tek gezerek kurum çalışanları ile tanıştı.

GÜNGÖR, tanışmanın ardından makama geçerek ilk mesaisine başladı.

Kaymakam Güngör, göreve başlama münasebetiyle mesaj yayınladı. Güngör yazılı mesajına şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kozluklu Hemşehrilerim,

Osmanlı’nın köklü şehirlerinden biri olan Göynük ilçemizden, tarihin ve İslam Medeniyeti’nin şehirlerinden biri olan Anadolumuzun güzel şehri Kozluk İlçemize bugün itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım.

Burada, görev yapmayı bana nasip eden Rabbime şükürler olsun.

Burada, kaymakamlık görevini yaptığımız sürece; ‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’ düsturu ile insan odaklı bir anlayışa sahip olacağız. Devlet imkanlarını, tüm mesai arkadaşlarımla beraber hızlı, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya gayret göstereceğiz. Bu görevi yürütürken, sürekli koordineli bir şekilde çalışacağız. İlçemiz için, devletimiz için elini taşın altına koyan herkese kapımız sonuna kadar açık olacaktır.

Yoksullarımızın, yetimlerimizin, öksüzlerimizin engelli vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmaya bütün arkadaşlarımızla beraber çaba göstereceğiz.

Ayrıca; Bizden önce güzel ilçemize hizmet etmiş olan meslek büyüklerimden Sayın Osman BİLİCİ’ye ve daha önce görev yapmış bütün meslek büyüklerime, şükranlarımı ve saygılarımı sunarak teşekkür ediyorum. Onların bize devrettikleri bayrağı, daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm Kozluklu hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum. Rabbim bizi mahcup etmesin.”

ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *