image

En son Elazığ Arıcak Kaymakamlığı yapan Şenol Öztürk, Hasankeyf kaymakamlığı görevine başladı. İlk olarak kurum ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Öztürk yapılan çalışmalar hakkında daire amirlerinden bilgi aldı. Kaymakam Öztürk, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "İlk olarak bu kadim kente atanmaktan ötürü duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Görev sürem boyunca inşallah sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Valimizin himayelerinde tüm paydaşlarımız ile birlikte bu şehri güneydoğunun incisi ve cazibe merkezi yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

KAYMAKAM ÖZTÜRK KİMDİR?

1989 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Araklı’da tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 

Mülki İdare Amirliği mesleğine Trabzon Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Kütahya-Tavşanlı, Antalya-Gazipaşa’da Kaymakam Refikliği ve Ordu’nun Gülyalı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Daha sonra bilgi ve deneyiminin artması amacıyla İngiltere Leicester Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi alan Kaymakam ÖZTÜRK sırayla Edirne Lalapaşa, Elazığ Arıcak Kaymakamlık görevini yaptı. 

14 Temmuz 2020 tarihli ve 31185 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemize atanan Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, Ebru ÖZTÜRK ile evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *