image

TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen veda yemeğine; Vali Hulusi ŞAHİN, eşi Ebru ŞAHİN, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer METE, Vali Yardımcısı Tuğba POLAT, Beşiri Kaymakamı  Sinan AŞCI, Gercüş Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ, Sason Kaymakamı Abdullah ÖZADALI,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa ÇAKMAK katıldı. 

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Vali, “ Biz bu mesleğe başlarken, bu memleketin dağında, tepesinde, kışında, ayazında, sıcağında ve soğuğunda çalışmayı göze alarak geldik. Bu meslek yaklaşık 150 yıldır devam eden bir gelenektir. Daha büyük alanlarda tayinler olurdu, Manastır’dan-Yemen’e, Trablus’tan-Bosna’ya tayin olurdu ve 2-3 ayda ancak giderlerdi. Biz bu geleneğin son zincirleriyiz. Anla ve şanla görevimizi yaparız, bayrağımızı dalgalandırırız, devletin itibarını da en yüksek noktada tutarız. Tutmaya da devam edeceğiz. Kardeşlerimiz gittikleri yerlerde bu duygularla çalışacaklar. Başarılı olacaklarına da hiç şüphe duymuyorum" diye konuştu. 

Batman’da görev yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mülki idare amirleri ise görev sürelerinde kendilerine verilen desteklerinden dolayı Valiye teşekkür etti. M. EMİN URAZ
 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *