image

2020 yılı içerisinde Beşiri’ye bağlı onlarca köye yönelik yollara asfalt ve parke taşı çalışması, su ve kanalizasyon şebekesi hizmeti götürdüklerini belirten Kaymakam Sinan AŞCI, çalışmaları konusunda gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

11 KÖYDEKİ İÇME SUYU SORUNU HALLEDİLDİ

İlçedeki kurumların işbirliğiyle köylere hizmet götürdüklerini belirten Kaymakam AŞCI, “Beşiri Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince Birlik programı, KÖYDES Programı ve Özel İdare programları kapsamında 2020 yılında, İhale aşamasında olan, İhaleleri yapılan, biten ve bitme aşamasında olan birçok projemizi hayata geçirdik. Grup Köy yollarında 24 kilometre BSK asfalt,  4 köyümüzde 19 bin m2 Kilitli parke taşı,  2 köy ve mezrada kanalizasyon şebekesi,  5 köy ve mezrada içme suyu kuyusu sondajı, 11 köy ve mezrada içme suyu şebekesi çalışması yapıldı.” İfadelerini kullandı.

OKUL VE CAMİLERİN ONARIMI İÇİN MALZEME DESTEĞİ YAPILIYOR

Beşiri köylerinin sorun ve eksikliklerinin tespit edilip zamanında giderildiğini, bu yöndeki çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Kaymakam AŞCI, “Muhtelif köylerdeki okulların bakım onarımları, muhtelif köylerdeki cami ve taziye evlerine malzeme desteği yapılmaktadır. Yine köylerimizdeki içme suyu şebekesi, kanalizasyon şebekesi ve kuyularda oluşacak arızalara gerekli malzeme desteği  KHG Birliğince karşılanmakta olup gerektiğinde arızalar şantiye araçları ile müdahale edilip arızalar giderilmektedir.” diye konuştu. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *