image

Etkinlikler kapsamında online olarak satranç, dart ve oryantring turnuvaları düzenlenecek. 15 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’da Batı Raman Atletizm Pistinde 30 sporcunun katılımıyla, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sancak Koşusu’ yapılacak. Ardından aynı gün saat 22.00’da ise Cumhuriyet Meydanından start alacak olan ‘Sancak Koşusu’ 24 sporcunun katılımıyla, 100 metre arayla Atatürk Parkında Sancağın özel bir sporcu tarafından Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e verilmesiyle son bulacak.

İLK ÜÇE TABLET HEDİYE EDİLECEK

15 Temmuz etkinliklerine Vali Hulusi Şahin’in ciddi anlamda destek verdiğini belirten, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ilk üçe giren sporculara birer tablet hediye edileceğini söyledi.

 İl Müdürü Özperk; “Sayın Valimiz Hulusi Şahin etkinliklerimize ciddi anlamda destek veriyor. Bizde uzman ekibimizle tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yapacağımız etkinliklerimizde tüm halkımızın destek vermesini bekliyoruz. Çünkü 15 Temmuz milletçe bir kahramanlık destanının zafer tarihidir ve bu akıllara, hafızalara kazındı. Unutmamak, unutturmamak için her yıl milletimizin can siperine direnişin hatırına bu günü bir zafer ve kahramanlık günü olarak kutluyor, tüm vatandaşlarımızın bizle beraber, meydanlarda olmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Özperk ayrıca, 15 Temmuz şehitlerini rahmetle andıklarını belirterek, şehitlere ve gazilerine çok şey borçlu olduklarını da sözlerine ekledi. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *