image

Kaymakam Osman BİLİCİ; Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulbasir ALAGAŞ ile birlikte, ilçemizde yapımı devam eden Kozluk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca ilçede geçen haziran ayında yapımına başlanan ve yaklaşık 3 ay içerisinde bitirilmesi planlanan, 25 x 12,5 metre ölçülerinde ve 1 buçuk metre derinliğinde olan yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan BİLİCİ; Yarı olimpik yüzme havuzuyla ilçemizin spor alanında önemli bir tesise daha kavuştuğunu, eğlenme-dinlenme ve yüzme sporları alanında ilçemizde önemli bir boşluğun daha doldurulduğunu ifade etti.

“TÜM İMKÂNLARIMIZI GENÇLERİMİZ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ”

Açıklamasının devamında, kamu yatırımlarının çoğunun merkezinde geçler olduğunu ve gençlerin ülkemizin geleceği olduğunun altını çizen BİLİCİ; “Geleceğimiz için bütün imkanlarımızı gençlerimize seferber edeceğiz, kamu yatırımlarımızın çoğunun merkezinde gençlerimiz var, gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır, yarı olimpik yüzme havuzumuzla; çocuklarımız-gençlerimiz-vatandaşlarımız yüzme öğrenecek, su sporları yapacak ve rahat nefes alacaklardır.” dedi. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *