image

Batman Düşünce Ve İnanç Özgürlüğü Platformu Soraçan Alış Veriş Merkezini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sonrası AVM önünde basın açıklama yapan Platform, destek çağrısında bulundu.

Yapılan açıklamada, “Batman'ımızın köklü firmalarından olan Soraçan Alış Veriş Merkezi ne yazık ki geçtiğimiz Cuma Günü bir yangın faciasında kullanılamaz hale geldi. Yangın faciasında büyük miktarlarda maddi zarara uğrayan Soraçan Alış Veriş Merkezi sahipleri ve çalışanlarına geçmiş olsun dileğinde bulunuyor, Rabbimizden kayıplarının yerini lütfuyla gidermesini niyaz ediyoruz. Bu elim hadise nedeniyle tüm ilgili kurum ve kuruluşları Soraçan Alış Veriş Merkezine destek olmaya davet ediyor, inşallah bu sıkıntılı günleri aşıncaya kadar resmi ve özel sektör kuruluşlarının varsa alacakları hususunda kolaylık sağlayacaklarına inanıyoruz.” Denildi.

Açıklamanın devamında, “Birçok insanımızın evine ekmek götürdüğü, hayırsever faaliyetlere her zaman destek vermeleriyle bilinen ve şehrimizin önemli ticari kuruluşlarından olan Soraçan Alış Veriş Merkezi yangın faciası nedeniyle büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalmıştır. Bu sıkıntıların giderilmesi konusunda tüm Batmanlı hemşehrilerimizi Soraçan AVM'ye destek vermeye ve bu köklü firmayı tekrar ayağa kaldırmaya davet ediyoruz.” Denildi.

Açıklama şu ifadelerle sona erdi: “Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu olarak, üzerimize düşen her konuda kendilerine destek vermeye hazır olduğumuzu ifade ederek, Soraçan Alış Veriş Merkezine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,  Rabbimizden hayırlı kapılar açmasını diliyor, tüm hemşerilerimizi de fiili ve kavli anlamda kendilerine dua etme çağrısında bulunuyoruz.”

AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *