image

Çarşı Mahallesi, Birinci Caddede çok ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Genç yaşlarda bir hırsız sahipleri arka taraflarda çalışan iki komşu dükkâna girerek diz üstü bilgisayarlarını çaldı. Hırsızın dükkânlara girip bilgisayarları çalması esnasındaki rahat tavırları gizli kameraya yansıdı.

Bilgisayarı çalınanlardan Lokman Gültekin, hırsızın gün ortasında rahat tavırlarla kendisinin ve yan komşunun bilgisayarlarını çalmasına çok şaşırdığını belirterek, “ Görüntülerde de görüyorsunuz, gündüz ortası, elini kolunu sallayarak, kendi dükkânına girer gibi rahatça gelip hırsızlık yapıyor. Bu cesareti nereden alıyor?” dedi.

Olayı anlatan Gültekin, “ O saatte ben ve eleman dükkânın arka tarafında işimizle meşguldük. Kapı açıktı. Böyle bir şey aklımıza bile gelmediği için rahattık. Hırsız bizim arka tarafta meşgul olduğumuzu anlayınca heyecanlanmadan gelip bilgisayarı alıyor. Sonra yan komşumuza, perdeciye de girip onun da bilgisayarını alıyor. Sonra da çekip gidiyor.” İfadelerini kullandı.

Hırsızlık olaylarına karşı daha sert tedbirler alınmasını isteyen Gültekin, hırsızlık olaylarının artmasının endişe verici olduğunu söyleyip yetkilileri göreve çağırdı. AHMET KÖLGE

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *