image

Açılış törenine; Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Batman 16 Mayıs Şehir Stadı yerinde inşa edilen ve yapımı tamamlanan Millet Bahçesi’nin Batman’ın yekpare en büyük parkı konumunda olduğunu ifade eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin; 38 bin 900 metrekarelik alan içerisinde; Millet Kıraathanesi, su havuzları, yansıtma ve oyun havuzu, afet toplanma alanı, koşu parkuru, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kültür fizik alanı, çim alanı, tema bahçeleri, yeşil alan, oturma grupları, piknik ünitesi ve metal çeşme ünitelerinin yer aldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından söz alan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin yaptığı konuşmada: “Sayın Cumhurbaşkanım Millet Bahçemiz şehrin kalbindeki bir lokasyonda bulunuyor. Burada ekonomik anlamda ömrünü doldurmuş ve değerini kaybetmiş bir stadyum ve kapalı spor salonu vardı. Zat-ı âliniz de burada daha önce miting yapmıştınız. Bugün de binlerce insanımıza hizmet edecek bir şekilde dizayn edilmiş, bir yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanmış ve Batman’ın en büyük parkı haline gelen mükemmel bir eser olmuştur. Bu eserden dolayı tüm Batmanlılar sizlere şükranlarını arz ediyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vali ve Belediye Başkan Vekili Şahin’den Batman Esentepe’de inşa edilecek külliye ile ilgili son durumu hakkında da bilgi aldı. AHMET KÖLGE

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *