image

 Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında yapılan ‘İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı’nda  (Covid-19) salgını ile mücadele son açıklanan kararlar ele alınarak görüşüldü. 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;  Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Vali Yardımcısı Ramazan FANİ, Hasankeyf Kaymakamı Haluk KOÇ, Beşiri Kaymakamı   Sinan AŞCI, Gercüş Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ, Sason Kaymakamı Abdullah ÖZADALI,  İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, İl Jandarma Komutanı Albay İsa ÇAKMAK, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Müftüsü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, TPAO Bölge Müdürü,  İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili, Belediye Başkan Yardımcıları, AFAD İl Müdürü, İl Sağlık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Vekili, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili, hastane başhekimleri,  ilgili sağlık birim başkanları ile doktorlar katıldı. 

(Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında normalleşme sürecine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kararların ele alındığı toplantıda Vali, karaların eksiksiz bir şekilde uygulanması için ilgili kurumlara kendi denetim alanındaki işletme ve kuruluşları sıklıkla denetlemeleri konusunda talimat vererek, kural ve kaidelere uymayanlar hakkında gerekli cezai yaptırımların uygulanmasını istedi.  

Toplantının sonunda, (Covid-19) salgını ile mücadelede ülke olarak çok başarılı bir mücadelenin verildiğini belirten Vali, bu süreçte ilimizde özveri ile çalışan başta sağlık çalışanları olmak üzere mülki idare amirlerine, emniyet ve jandarma personeline, vefa sosyal destek gruplarına kamu kurum çalışanlarına ve kepenklerini kapatarak bu süreci sabırla takip eden Batman esnafına teşekkür etti. AHMET KÖLGE

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *