image

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin sendikal durumlarını, taleplerini ve yılsonuna doğru yapılması planlanan toplu iş sözleşmesi ile ilgili olarak bilgi verdi. Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in eski bir sendikacı olmasından dolayı, sorun ve taleplerine hakim olduğunu ve kendilerine her türlü konuda yardımcı olduklarını söyledi.

Başkan Söğüt; “İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk emekçilerin durumunu çok iyi biliyor. Batman Gençliği ve sporu için başarılı çalışmalara imza atması ise takdire şayandır. Yasalar, kanunlar çerçevesinde sendikal taleplerimizi kendisine ilettik. Bize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten İl Müdürü Özperk, her zaman çalışanlarını önemsediklerini ifade etti. Yapılan ziyarette Hava Meydan İş Yeri temsilcisi Hayrettin Orak'ta hazır bulundu. HABER MERKEZİ

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *