image


Öğretmenlerden ve eğitim yöneticilerinden öğrencilerin ve toplumun yararına faaliyetlerde yer almak için görevlendirilmeleri yönünde çok sayıda talep aldıklarını belirten Bakan Ziya Selçuk, eğitimcilere ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde ortaya koydukları sorumluluk yaklaşımı için teşekkürlerini iletti.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve alandaki uzmanların Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması konusunda önümüzdeki 2 haftanın önemine dikkat çektiğini ifade eden Bakan Ziya Selçuk, bu dönemde özellikle 65 yaşını aşmış büyüklerimizin evden çıkmamalarına destek için yapılan çalışmaların ülke çapında sistemli bir şekilde yürütüleceğini belirtti.

Selçuk, okul müdürlerinin muhtarlarla iletişim kurarak 65 yaşından büyüklerin ihtiyaçlarının karşılanması ve öğretmenlerimizin büyüklerimizle konuşarak evde kalmalarına destek olmalarının sağlanacağını belirtti.

Her ilde salgınla ilgili işlevsel bir kriz masası kurulduğunu belirten Ziya Selçuk, bu yapıların Ankara ile sürekli irtibatta olduğunu ifade etti.HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *