image

Tüm dünyayı kasıp kavuran Coronavirus tehdidine rağmen bazı meslek erbabı insanlar çalışmak ve evine ekmek götürmek zorunda. Bu mesleklerden biri de inşaatçılık. İnşaat sektöründe çalışan işçiler yaz-kış, soğuk-sıcak demeden çalışmak mecburiyetinde.

Mekanik tesisat ustası Müslüm Bucağı, sabit bir maaşlarının olmadığından dolayı inşaat çalışanlarının çalışmaya mecbur olduğunu, çalışmamaları halinde başka bir gelirlerinin olmadığını dile getirdi.

ÇALIŞMAYA MECBURUZ"

Otel inşaatının tesisat ve kalorifer işlerinde çalıştıklarını söyleyen Müslüm Bucağı, "Coronavirus'e rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz de imkânları olanlar gibi evde kalmak isterdik ama çalışmazsak eve ekmek götüremeyiz. Çalışmaya mecburuz, işveren de işlerinin bir an evvel bitmesini ister. Çocuklarımızın rızkı için hayat mücadelemiz devam ediyor." diye konuştu

"HERKES EVİNDE OTURURKEN BİZ ÇALIŞIYORUZ"

Rızıkları için çalışmaya mecbur olduklarını söyleyen Recep Seyrek, "Virüse rağmen çalışıyoruz. Görüyorsunuz duvarcı, asansörcü, dış cepheci arkadaşlarımız ve biz tesisatçılar da çalışıyoruz. İşimizi yapmaya devam ediyoruz. Herkes evinde otururken, biz çalışıyoruz. Bir gün gelmezsek çalışmazsak evimize ekmek götüremeyiz. İnşaatı durduramıyoruz, mecbur çalışmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *