image

Bu kapsamda belediyeye bağlı ekipler, dezenfektan ilaçlarla belediye binasını, toplu taşıma araçlarını, camileri, türbeleri, jandarma karakolunu, sağlık ocağını, işyerlerini ve mahalleleri ilaçladı.

Ayrıca mahalleleri köpüklü suyla yıkayan ekipler, virüse karşı halkı da bilinçlendiriyor.

Belediye Başkanı Samir Özhan, ilaçlama çalışmalarının periyodik şekilde devam edeceğini belirtti.

Tedbiri elden bırakmadıklarını ifade eden Özhan, “Uzmanların dile getirdiği hijyen ve temizlik kurallarına uyarak belediye binasını, toplu taşıma araçlarını, camileri, jandarma karakolunu, sağlık ocağını vatandaşlarımızın günlük yaşantısına daha sağlıklı ve temiz devam etmesi için Corona virüsüne karşı dezenfekte yaptırdık. Vatandaşlarımızdan da kişisel sorumluluklarına dikkat edip uzmanlarımızın dile getirdiği hijyen ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini tavsiye ediyoruz. Sıklıkla ellerimizi sabunlu suyla yıkayalım. Bu Corona virüse karşı hep beraber mücadele edecek, birbirimize kenetlenip hasar görmeden atlatmaya çalışacağız inşallah.” dedi.

BELDE HALKINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Özhan, sağlık çalışanlarına destek amacıyla alkışla değil belde halkının büyük çoğunluğunun bir cüz okuyup hatim indirdiğini kaydetti.

Özhan şunları söyledi: “Bizler sağlık çalışanları için alkış yerine hatim indirdik. Özellikle halk Allah’ın kelamıyla kendilerine destek verdiler. Belde halkının büyük çoğunluğu bir cüz okuyarak sağlık çalışanlarına destek oldular. Daha önce de Corona virüsünün ülkemizden ve İslam ülkelerinden çıkması için belde halkı olarak yine bir hatim indirmiştik.” MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *