image

Siyer Yarışması’nda başarı gösterip dereceye giren Batmanlılar için Peygamber Sevdalıları Vakfı'nda ödül töreni düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, yarışmada Batman’da dereceye giren 240 kişinin ödüllerini vermeye başladıklarını söyledi.

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Corona virüsü nedeniyle ödül kazananların ödüllerini kendilerine vakfın temsilciliğinde gerekli önlemleri alarak verdiklerini belirtti.                                                                                                      

Aydın, "Bizler bu etkinliklerle istedik ki Allah Resul'ünün tanınması, O'nun toplumda biraz daha bilinmesi ve gündeme alınması sağlansın. Bazen Mevlid etkinlikleriyle Allah Resulü gündem oldu, toplum ondan bahsetti. Siyer Yarışmalarında olduğu gibi ailece O'nun hayatını okuduk. Ailece ondan bahsettik, O'nu gündemimize aldık. Bazen çocuklar, bazen ortaokul gençleri, bazen üniversite gençleri ve bazen de toplumun yaşlıları O'ndan bahsettik. İşte, bu günde Batman’da dereceye girenlere ödüllerini verdik. Siyer Yarışmasının asıl mükâfatını inşallah ahirette alacağız." dedi.

Konuşmasının devamında Aydın şunları söyledi: "Allah ve Resul'ünü ne kadar tanıyoruz? O'nunla ilgili bir soru sorulsa ne kadar bahsedebiliriz? İşte, bu kardeşlerimiz O'nu tanımak için çalıştılar ve kazandılar. İnşallah mükâfatları Allah ve Resul’ünün yanındadır. İnşallah Rabbimiz mükâfatlarını ahirette de kat kat fazlasıyla verir. Yarışmaya katılan tüm kardeşlerimizi tekrardan tebrik ediyoruz. Şimdiden Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik eder bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını Cenabı-ı Allah’tan dileriz.” İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *